lauantai 22. lokakuuta 2011

Paljon asiaa kaikesta

Nyt tulee taas semmoinen sekametelisoppapostaus, että koettakaa pysyä kärryillä. Asiaa siis vähän liittyen kaikkeen, enkä viitsi sen kummempia aasinsiltoja keksiä asiasta toiseen. :D

Ekana päivän asu kun oltiin Ikeassa ja samalla pääsee esittelyyn keikkapaita, jonka hankin siis Britneyn keikalta. Ei ihan heti arvais keikkapaidaksi, eihän?







Hiukset ovat kasvaneet paljon ja tykkäänkin nyt pitää niitä kiharassa tai jotenkin tolleen nutturalla. Mietin että olisin käynyt leikkaamassa mallin kuntoon nyt lomalla, mutta en ehtinyt. Saa nähdä, kuinka pitkäksi mä nyt annan näiden kasvaa.. Varmaan joululomalla ehtisin aikaisintaan näitä lyhentää. :D

Seuraavaksi esittelyyn kynnet, jotka tein jo ennen lomaa. Näissä pääasiallisena tehtävänä oli testailla noita ihania glittereitä. Keltaisissa kynsissäni kun ihastuin kovin käyttämiini glitter diamondseihin ja nyt niitä pääsi joka kynnelle.



Yllä tarvikkeet ja alla näkyy perus pinkki ranskis, jonka tein. Koetin kerrankin olla tekemättä semmoista matalaa ranskista. Se on vaan niin kiva kun pidentää kynsiä...



Ja ei kun upottamaan kynsiä glitteriin!



Peukalo ja pikkurilli on upotettu oikein kunnolla punaiseen glitteriin, samoin nimetön, johon tuli ehkä turhan tuhti kerros vaaleanpunaisia hileitä. Muihin kynsiin laitoin vähän maltillisemmin glittereitä. Etusormessa on kumpaakin väriä sekaisin ja keskisormessa vain muutama tumma punainen, jotka eivät meinaa edes erottua lakkauksesta, vaan kiiltävät hieman valossa.



Nyt olen taas viisaampi näiden hileiden suhteen. Ja osaan käyttää niitä paremmin kun tuli testattua mikä toimii ja mikä ei. Ainakin oli tässä lakkauksessa kunnolla bligiä. :D

Noin viikon päästä pitäisi järjestää vähän synttärikekkereitä ja tarjottavia pitäisi hieman pohtia... Suolaiseksi voisi tarjota jotain nachoja alla näkyvään tyyliin tai ehkä suolaista piirakkaa? En muista koska olisin viimeksi tehnyt tällä tavalla nachoja uunissa ja oli muuten törkeän hyvää. :)



Omenahyvää tuli tehtyä taas pitkästä aikaa kunnon satsi. Ja vaniljakastiketta tietty kaveriksi.



Ja lopuksi se perinteinen rahkapiirakka, jolla mä jo vieraitakin houkuttelin tulemaan. Eli tätä on ainakin tarjottava. :) Tällä kertaa valkosuklaa-lime rahkan kaveriksi tuli valkosuklaata ja mansikoita.




Ne mun synttärit on samalla myös naamiaiset, koska onhan nyt aika otollisesti halloweenin vieton aika. Etsiskelin jo kaikkia kivoja meikkitutoja, kun mietin miten itse laittaudun juhliin. Esim tämä olisi aika siisti ja kyseisessä blogissa on muitakin hienoja maskeerauksia. Saattaa kuitenkin olla, että veri vetä vampyyriksi jälleen. :D Se on vaan ehdoton suosikkini kaikista tuommoisista pelottavista yliluonnollisista hahmoista. Saa nyt nähdä, onhan tässä aikaa vielä miettiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!