tiistai 15. marraskuuta 2011

Paluu halloweeniin

Postaan nyt vähän kuvia viikonlopulta muutaman viikon takaa, kun juhlittiin halloweenia ja mun vanhenemista. Tää postaus on jäänyt vähän roikkumaan kun on ollut kauheasti nyt koulukiireitä yms, mutta tässä tämä nyt tulee vihdoin.



Hämähäkinseitit kuuluivat tietty asiaan ja tarjolla oli kaikkea pientä purtavaa.



Makaronisalaatti oli kasvisversio ja lihansyöjille oli tarjolla myös kinkkupiirakkaa, joka ehdittiin melkein kokonaan syödä ennen kuin ehdin ottaa kuvan!



Eikä sitä voinut juhlia pitää ilman jo mun perinteeksi muodostuneita valkosuklaisia rahkapiirakoita. Toisessa mansikkaa ja toisessa mustikkaa.





Alta näkee, miten söpöjä tarroja mulla oli vieraille, jotta jokainen voi merkata mukinsa, etteivät mene sekaisin. :)



Niin ja tietty meidän oli tarkoitus pukeutua/meikata teeman mukaisesti. Eli jotain naamiaisasua kehiin ja mielellään tietenkin jotain pelottavaa tai muuten halloweeniin liittyvää.



Itse näytin näinkin hemaisevan pirteältä. Siis tämä on oikeastaan ainoa kuva, jonka satuin löytämään itsestäni siltä illalta. Eikä tässäkään meikki ole kovin vahvassa kunnossa, mutta enpä ainakaan kovin eloisalta näytä. :D



Kynsiin testailin uutta Essencen lakkaa ja alle laitoin vihertävää Color Clubia. Postauksen lopussa on hieman sisitimpiä kuvia kynsistä, mutta tässä näkyy ehkä parhaiten, miten mielettömän hieno tuo Essencen Blue Addicted on. Siinä on siis isoja vihertäviä ja sinisiä glittereitä, sekä pientä sinistä glitteriä. Lakka on itsessään sininen, mutta silti vaatii minusta jonkin värillisen lakan alle, niin saa tuommoisen ihana tumman maagisen lakkauksen aikaan. Ajattelin testata joskus ihan mustan päälle tätä myös. Ja jonkin vaaleamman vihreän tai sinisen.


Kiitos Suville kuvaamisesta!

Ja täytyihän Veetilläkin olla jokin naamiaisasu! Veeti oli meidän merimies!



Pakko oli kuvata myös tää ylisöpö hassu ballerina, jonka satuin saamaan lahjaksi. :)



Sain myös pari kynsilakkaa, kuinkahan nyt näin pääsi käymään..?



Lakat ovat Lumenen 13 Get color ja 22Classy.

Ja katsokaapa mikä ihanuus myös löysi tiensä minun luokseni!


Kiitos Suville kuvaamisesta!

Kyllä vain! Orlyn Fowl Play. Tämän pyysin kaveria ostamaan, kun itse en aluksi raaskinut tähän investoida, mutta sitten jäi jälkikäteen harmittamaan ja täältä meiltä päin ei kyseistä lakkaa mistään löydä. Onneksi on kavereita Hesassa. :)

Ja mä pääsin laittamaan mun kaverille Suville kynnet kun se tuli kylään! Jee! Samalla laitoin omiin kynsiini vähän leimauksia, kun en ehtinyt noihin bileisiin kuin lakata.Nyt kuvia meidän kynsiaskartelusta, sillä Suvi ikuisti meidän koristelutouhut.



Konadit kaivettu esiin!

Ja alla näkyy lopputulos, tämmöiset kynnet siis kaverini sai.



Laitettiin liukuvärjäys ja kunnolla glitteriä. Mä halusin ehdottomasti tehdä liukuvärjäyksen ja sit valkkailtiin yhdessä värejä. Päädyttiin tuommoiseen oranssiin ja kupariin lopulta.



Päälle vielä vähän sydämiä ja tekstiä leimattu valkoisella Konadin lakalla.



Alla kuva kaikista lakoista, joita Suvin kynsiin käytettiin.



Ja sitten kuva, jossa on käytetyt värilakat, jotka ehkä kiinnostavat enemmän.



Testasin nyt ensimmäistä kertaa tuota Nubarin lakkaa. Se on pohjalakkana liukuvärjäyksessä.

Sitten vielä vähän kuvioita omiin kynsiin...



Valkkasin itselleni vähän timantteja ja tähtiä. Käytössä oli seka Bundle Monsterin että Konadin laatta. Niissä kummassakin oli hieman erilaiset timanttikuviot.



Konadin päällyslakalla tietenkin viimeistelin. Alla pari kuvaa lopputuloksesta.






Viimeiset kymmenen kuvaa ja sen lisäksi vielä Fowl Play ja lakkakuva Essencestä ja CC:stä ovat Suvin kuvaamia. Eli kerrankin vähän laadukkaampia kuvia, kun oli järkkäri käytössä. Kananttaa siis klikata kuvia isommiksi!

Koetan ehtiä pian taas bloggaamaa, mutta koulukiireet vaan painavat tällä hetkellä pahasti päälle! Muutama lakkaus odottaa postausta ja viime viikonloppuna sain vihdoin sen Ikeasta ostamani lakkalaatikon kotiin ja nyt lakkani ovat saaneet uuden kodin! Kuvia tulossa pian! :)

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!