torstai 17. toukokuuta 2012

Lakkarakkauden uusi yritys...

Nyt ois pari valittua sanaa sanottavana bloggerista, koska se meni ja poisti tämän jo kertaalleen postaamani postauksen. Samalla tietty katosivat kaikki kommentit, jotka siihen postaukseen ova tulleet, että saa kommentoida uudelleen... No, eipä auta kuin kirjoittaa samat jutut nyt uudestaan. Argh. En kyllä yhtään muista, mitä kirjoitin... Ja lisäksi blogger poisti postauksen, joka mun oli tarkoitus postata huomenna teille ja se oli jo ihan viimeistelyä vaille valis. Että kiitos rakas blogger. Siinä meni monen tunnin työ ihan hukkaan!

Esittelyssä siis yksi lakka, joka pääsi ehdottomasti lempparilakkojeni joukkoon. Kyseessä on Color Clubin Fame & Fortune, jonka hankin jo useita kuukausia sitten Cesarsin avoimilta ovilta. Olen aiemmin lakkaa ihastellut vain pullossa, mutta nyt se pääsi vihdoin kynsille.

Kyseisen lakkauksen pystyi bongaamaan jo edellisestä psotauksesta, koska lompakkoa esittelevässä kuvassa näkyy peukaloni kynsi. :)

Lakkasin kynnet jälleen yömyöhään, joten lakkauksen jälkeen en saanut kuvaa kuin keinovalossa.



Koska Fame & Fortune on hyvin ohut, laitoin alle Sally Hansenin pinkkiä lakkaa, ettei tarvitse älyttömän montaa kerrosta laittaa. Luin jostakin blogista, että hän oli laittanut 7 kerrosta Fame & Fortunea, kun oli kerrostanut vain itsensä päälle. o_O Eli siihen en lähtenyt...Täältä muuten näet, miltä lakka näyttää pelkältään kynnellä kahdella kerroksella ja myös mustan päällä.



Pinkkiä lakkaa on ensin pari kerrosta ja Fame & Fortunea runsas kerros sen päällä. Joihinkin kynsiin lisäsin vielä vähän Fame & Fortunea, jotta kaikissa kynsissä olisi about saman verran noita hopeisia paloja. Fame & Fortune levittyi minusta yllättävän hyvin, vaikka nuo hopeiset palaset olivat aika kovia ja jäivätkin välillä aika koholle kynnelle. Odotin kuitenkin että lakka olisi ollut hankalampi. Sain aika hyvin lastuja joka puolelle kynttä, eivätkä ne pahasti pakkautuneet päällekäin. Päälle täytyy laittaa reippaasti päällyslakkaa, koska muutne kyllä kynsillä raapii tai ne jäävät kiinni kaikkialle. Lopputulos on minusta kyllä ihana! Ei todellakaan kaipaa mitään muuta koristelua ja alle kannattaa laittaa jou hyvin yksinkertainen lakka, oka vain tuo lisää peittävyyttä.

Alla kuva seuraavalta päivältä luonnonvalossa.



Päivän asu oli pinkkien kynsien vastapainoksi aika tumma.



toppi H&M
paita H&M
neule Kapp Ahl
legginsit Fiorellasta
kengät Spirit

Nämä kengät ovat ihanat ja käytän niitä ihan liian harvoin. En raaski useinkaan ostaa saapikkaita, koska pitkävartiset kengät ovat aina kauhean kalliita. Ymmärrän kyllä, että pitkävartisiin kenkiin menee enemmän kangasta, mutta siltikin ostan mielummin kahdet avokkaat samaan hintaan. :) Löysin nämä saapikkaani Anttilasta alennusmyynnistä. Lähtöhinta oli n 70e ja maksoin näistä alle 30e.



Miten on lukijat, löytyykö teiltä Fame & Fortune? Tykkäättekö?

5 kommenttia:

  1. Mä taisin kommentoida että kiva lakat ja saappaat:)

    VastaaPoista
  2. Moikka !
    Siulle on haaste blogissani :)
    http://huomennatoisin.blogspot.com/2012/05/kysymyshaaste-x3.html

    ps. Kivat kynnet ! miultakin löytyy ko lakka, ja tykkään kyllä paljon :)

    VastaaPoista
  3. Sissi: Joo, niinhän se tais olla, ehdin meinaan sun kommentin lukaistakin ennen kuin tää blogger alkoi sekoileen. Eli kiitos.

    ooka: Kiitos, toi onkin hauska haaste! :)

    VastaaPoista
  4. sulle olis haastetta mun blogissa! :)
    http://my-little-addictions.blogspot.com/2012/05/11-faktaa-minusta.html

    VastaaPoista
  5. Taru: Kiitos! Kivaa päästä vastailemaan kysymyksiin!

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!