torstai 31. tammikuuta 2013

Yksinkertaiset kynnet ja vaatteiden mätsäystä niihin

Oikea nimihirviö tuo otsikko! :D Mutta ainakin kertoo hyvin, mitä tämä postaus sisältää.

Olen jo pidempään halunnut tehdä lakkauksen, jossa on värilakka ja jotakin glitterlakkaa kynnen alareunassa liukuvärjäyksen omaisesti. No, nyt päätin tämän idean toteuttaa ja valitsin käyttööni yhden Flormarin holoista ja violetin Yes Loven glitterlakan.



Glitterlakka sulautui yllättävän hyvin tuohon pohjalakkaan ja itseasiassa kokoanisuutta oli hankala kuvata niin, että glitterit erottuisivat edes vähän.



Luonnossa kynnet olivat kyllä selkeästi hieman tummemmän violetit osista, joissa oli glitterlakkaa. Isompikokoiset glitterit erottuivat aika selkeästi kynneltä, mutta niitä tuli aika vähän per kynsi. Toisaalta tykkäsin kaikessa yksinkertaisuudessaan tästä lakkauksesta. Tämän lähemmäs yksiväristä lakkausta harvemmin päästään mun kynsillä... Mä en melkein ikinä malta olla laittamatta jotain koristuksia kynsiin.



Meillä sattui olemaan koulussa yksi päivä pelkkää teoriaa ja sen kunniaksi ajattelin pistää kerrankin hameen päälle! Yritin kaivella vaatekaapista jotain kynsien sävyihin sopiaa (kerrankin!) ja tuo puolihame sattui osumaan silmääni. Hameen raidat sopivat mielestäni kynsiin. Tosin muuten asun värimaailma ei ole yhtään lähelläkään kynsiäni. Mutta ihan hyvä yritys kai?



hame Seppälä Link
toppi Gina Tricot (kirppis)
neule Inspire
sukkahousut Seppälä

Yritättekö te muut ikinä mätsätä vaatteita ja kynsiä?

3 kommenttia:

  1. Eipä tuu oikein yhdisteltyä kynsiä ja vaatteita ,mut joskus sattuu ihan sattumalta samantyylistä sävyä oleen

    VastaaPoista
  2. tämä ei nyt liity mitenkään postaukseesi, mutta aivan mahtavaa että opiskelet tanssinopettajaksi! :) itse haen tänä keväänä turkuun ja ouluun, olisiko sinulla jotain vinkkejä pääsykokeisiin ym? kiitos kovasti jo etukäteen! :))

    ♥Visit My Blog One Less Lonely Dancer♥

    VastaaPoista
  3. eekku: Musta tuntuu et jotenkin aina tulee valittua vahingossa mahdollisimman epäsopivat värit vaatteisiin ja kysniin. :D

    Emma: Kiva et löysit blogiini! Tsemppia sulle pääsykokeisiin! Siellä kannattaa olal rohkea ja heittäytyä, että jää mieleen. Muista nauttia! :) Oon kirjoitellut blogiini juttuja pääsykokeista, koulusta ja mun tanssihistoriasta, esim täältä löytyy juttua mun taipaleestani Savoniassa: http://korkokengiss.blogspot.fi/2011/11/koulusta-ja-koulutuksestani.html

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!