lauantai 31. elokuuta 2013

Instagramin syövereistä

Ne, jotka mua ovat seuranneet Instagramin puolella, ovat jo perillä aika lailla tämän postauksen asioista, mutta teempä tämmöisen pienen "hei mitä kuuluu" koosteen nyt tänne blogiinkin.



Seppälässä on paljon lakkoja poistomyynnissä ja kävin itsekin sieltä taas muutaman kotiuttamassa. Lisäksi ostin eurolla kivat ruusukorvikset.



Hankin myös uuden ripsivärin, kun edellinen alkaa olla jo aika lopussa. Mä ostin testiin tuollaisen Maxfactorin tuotteen, jota en oo ikinä kokeillut, mutta kun siitä löytyi vedenkestävä versio ja oli alessa, niin en todellakaan voinut vastustaa. Toivottavasti on hyvä!

Hamstrasin myös töistä kaikkea tarpeellista henkilökunta-alella ja tarttui mukaan kaksi Essietäkin, kun olivat tarjouksessa plussa-kortilla. :) Niin ja samoin nuo Sally Hansenin ihanat tarrat! Valikoimaan oli tullut vielä uusia ihania kuosejakin! Kuvasta voi bongata myös uuden kuivashampoon. TRESemme on ekaa kertaa nyt ostettu testiin. Saa nähdä pärjääkö tämä yhtään mun kestosuosikille, Klipotekille.



Lakat vielä omassa kuvassaan. Ne ovat The Girls Are Out ja Madison Ave-hue.



Sain myös tämmöiset ihanuudet kaverilta kun kävin viemässä hänelle vähän kynsijuttuja.



Instagramin puolella olen jakanut joitakin kuvia mun tikkuprojektista ja toivottavasti mä pääsen täällä bloginkin puolella jossain vaiheessa sitä esittelemään paremmin. Mulla on nyt vasta ihan muutamia lakkoja tikuilla, aloitin mm. holoista, hiekkalakoista ja glittereistä. Hitaasti tässä edetään...



Tämän tikuttelun seuraukseni muutama holo lähtikin myyntiin ja ehkä niitä lähes dupeja löytyy kun vaan pääsen taas tikuttelua jatkamaan.



Mä olen nyt taas reissun päällä, koska on mun viimeinen kesälomaviikko ja kesätyötkin loppui, joten vietän ihan oikeaa lomaa! Kesäinen sää on kyllä aikalailla vain haave enää, mutta kiva on olla lomalla ja kiva vähän reissata taas. Pojatkin alkaa olla jo aika kokeneita junamatkaajia. :)



 Huomatkaa muuten yllä olevassa kuvassa kaapista käyttöön löytynyt Lady Gagan keikkapaita. Ihana tehdä välillä löytöjä omalla vaatekaapilla.. :D

Junassa on tullut viihdyttyä enemmänkin, sillä reissasin vielä Helsinkiinkin Cesarsin avointen ovien aikaan ja käväisin samalla katsomassa ystäväni uuden kämpän.



Pikainen lähtö sai aikaan sen, että kynnet piti laittaa vasta junassa. :) Onnistui jopa ihan hyvin! Mun oli pakko testata ylempänä näkyvää pinkkiä tikkuhilettä, joka on kaikessa kimmellyksessään äärettömän söpöä! Tuli todelliset pörrökynnet ja tää väri oli jotenkin aivan täydellinen kaikessa söpöydessään.



Kovin käytännölliset kynnet eivät olleet. En laittanut tikkuglitterin päälle lakkaa ja kyllähän noi tahtoi jäädä kaikkialle kiinni.

"Helsinkipäivän" asuni oli seuraavan lainen:



mekko Seppälä
toppi H&M
vyö Seppälä
takki H&M(?)
laukku tuliainen äidiltä
korvikset Seppälä

Korvissa mulla oli tosiaan postauksen ekassa kuvassa näkyneet korvikset. Ja jalassa mustat ballerinat, jotka eivät ihan näy tuossa hissikuvassa, mutta ovat varmasti vilahtaneet blogissa aiemmin useastikin.

Niin ja mitä sieltä Cesarsilta sitten lähti mukaan? No alessa olleita Ruby Wingejä tietenkin! Mä oon himoinnut noita tuoksuvia jo pitkään! Lisäksi ostin yhden vanhemman kokoelman lakan alelaatikosta vain vaivaisella 4e:llä! Nämä ovat edelleen alessa, täällä.



Se, mitä mä kanssa lähdin oikein varta vasten hakemaan oli alla näkyvä laatta. Nyt on sitten leimauskuvioita hetkeksi...



Mä en oo aiemmin ihastunut mihinkään super isoon leimauslaattaan erityisesti, mutta tässä oli kaikki kuviot ihan mahtavia ja mulla ei ollut paljoa vastaavia kuvioita ennestään. Tän hankinta kannatti, koska kuvioita on satoja ja hintaa vain noin 25e. Laatta löytyy täältä.

Kävin nopeasti myös BBE:n liikkeessä Kampissa ja siellä oli alessa kaikki. Mukaan tarttui pari lakkaa, joista toinen järkytyksekseni oli tikkuhilettä! Mutta tuollainen kimmeltävä tikkuhile ei ole yhtään musta rumaa, vaan tykkään! Niin ja kuvassa on lisäksi siis vielä meikkisuti ja glitterinen eyeliner! Tämän hankinnasta mä oon kirjoitellut aiemminkin ja nyt löytyi tosi sopuhintainen. Nyt jälkeenpäin kun ajattelen, niin oishan sieltä alesta voinut vielä pari lakkaa lisää hankkia, mutta ehkä parempi että harjoittelen ja siedätän itseäni noille tikkuhileille eka tolla yhdellä lakalla...



Hämeenlinnasta nappasin mukaani kolme Seppälän lakkaa vielä, kun olivat tarjouksessa "osta 3 maksa 2". Oli pakko ottaa tuo paljon kehuttu valkoinen ja mattalakoista otin vaaleanpunaisen, josta valitettavasti oli irronnut nimitarra ja en nyt tiedä tuon sävyn nimeä. Noilla mattalakoilla kun on olemassa kuitenkin nimet. Ja vihreä hologrammilakka sitten vielä kolmanneksi. Jäin vielä miettimään, joso sitä hakisi toisenkin kolmen setin...



Ens viikolla mulla alkaakin sitten jo koulu ja tanssinopetushommat. Kesä on mennyt tosi nopeasti.. Ja vika vuosi koulua alkaa! Vaikea sitäkin on uskoa... Aika se vaan menee niin vauhdilla! Toivottavasti ehdin kirjoitella edelleen blogiin mahdollisimman usein, vaikka koulukiireet taas alkavat.

P.S. Postauksen linkit ovat teitä helpottamaan, en hyödy niistä mitenkään!

torstai 29. elokuuta 2013

Löytöjä äidin luota

Mulla on Kuopion miittiin liittyen toinen postaus ihan viittä vaille valmis (kaikki Make Up Storen kuvat vihdoin valkattuna ja tuotteet kuvattuna) ja yritänkin saada sen huomenna postattua!

Mutta tähän väliin ihan tämmöinen pikainen postaus, jossa muutama kännykkäkuva joistakin (heräte)ostoksistani ja päivän asusta, johon kuuluu äidin luota löydetty kiva paita. Mulla on siis edelleen äidin luona pieni vaatejemma, ettei aina sinne kylään lähtiessä tarvitse ottaa älyttömästi vaatteita mukaan. Ja sitten joskus käy näin, että joku kiva vaate unohtuu sinne pitkäksi aikaa ja unohdan jopa sen olemassaolon... Näin kävi tälle lippupaidalle, jonka toin mukanani Kuopioon ja se pääsee taas käyttöön.



takki H&M
paita saatu kaverin äidiltä
housut Fiorellasta
kengät  Blanco

Ja sitten mä vähän innostuin Suomalaisessa kirjakaupassa...



Mä rakastan yli kaiken kaikki vampyyreihin liittyvää ja Victoria Francésin piirrokset ovat aivan käsittämättömän upeita! Mä en siis voinut vastustaa, kun löysin tuon kirjoitusalustan ja muutaman vihonkin vielä kaveriksi.



Vihoista kovakantinen pääsi jo käyttöön ja kirjoittelen sinne syksyn tuntisuunnitelmia. :) Harmi muutne kun näitä ei ole millään muulla kuvalla! Oisin ostanut ehdottomasti kaikkia eri kuvilla varustettuja vihkoja... Ja jos joku joskus näkee jossain esim palapeleinä tai julisteina näitä, niin saa vinkata!

Lisäksi löysin itselleni luettavaa! Tämä kirja oli ihan pakko saada! Ihmettelen, miten en ole aiemmin kuullutkaan tästä, Jatko-osakin on jo tulossa... Jännä muuten, että tässä oli takakannessa merkintä K-16. Eihän missään kirjoissa ole ikinä, vaikka vois hyvin olla? Muistan ihmetelleeni esim sitä, kun jossain ala-asteella luetaan Nälkäpeliä. Se ei musta oo mikään ihan lastenkirja kun käsittelee tappamista ja sisältää aika raakoja juttuja.



Niin ja koska en ollut ostellut jo tarpeeksi kaikkea, niin oli pakko kotiuttaa vielä iso setti Stabilon kyniä. Mutta nää oli tarjouksessa ja onhan mulla vielä vuosi koulua jäljellä, niin näille on kyllä käyttöä. Mä käytin näitä jo lukiossa... Ja mulla on siltä ajalta näitä vielä jäjellä muutama, mutta melkein kaikki on jo kyllä ihan kuivuneita. Siksi oli pakko ostaa uudet. :) Jotenkin nostalgisia kyniä...



Ja tosiaan, huomenna sitten MUS:n tuotteita ja miittitunnelmia lisää. :)

maanantai 19. elokuuta 2013

Verkkokauppojen valikoimia

Onko kukaan muu sortunut Adeninan hyviin viikonlopputarjouksiin? Adeninassa on ollut nyt parinakin viikonloppuna A Englandin jokin kokoelma tarjouksessa. Itse tilasin viikko sitten pari lakkaa ja kaveriksi otin vielä siirtokuvia ja leimauslaattoja, kaikki alehintaan. Ja hyödynsin samalla Kuopion kynsimiitistä saamani alekoodinkin, joten edulliseksi tuli. :)



Ostamani lakat ovat siis Lady Of The Lake ja Guinevere. Nyt tuli siis hankitua ensimmäinen cremeni A Englandilta. Leimauslaatat ovat Bundle Monsterin BM303, BM224, BM210, BM316 ja BM319. Kaupan päälle tuli teippirulla.

Mimaxille on tullut taas monia uutuuksia, joista kyllä löytyy muutamia minua kovasti kiinnostavia lakkoja. Mm. OPIn minikokoelmia on tullut lisää ja samoin myynnissä on OPIn uusi San Francisco kokoelma. Myös China Glazen syksyn lakkoja voisin hankkia, vaikka nyt tuntuukin jotenkin vielä liian aikaiselta nuo syksyn värit ja haluan vain edelleen uskotella että kesää on jäljellä... Mimaxilta löytyy myös ne paljon puhutut "höyhenlakat" tai minusta ne ovat enemmänkin "bakteerilakkoja". En siis ihan kamalasti ole noille lämmennyt... Tai kaukaa ne voivat olla ihan kivan näköisiä, mutta en tykkää varsinkaan mustista tikuista, joita monet näistä sisältävät ja itse käyttäisin näitä kai lähinnä niin, että laittaisin tosi monta kerrosta, jotta yksittäiset tikut eivät näkyisi. :D Eli sitten ois vaan semmoinen värikäs sekametelisoppa kynsillä?


(Kuva lainattu Mimaxin sivulta)

Voihan se olla, että minäkin joskus sorrun tämmöistä bakteerilakkaa kokeilemaan. Jos saisin iskostettua päähäni mielikuvan värikkäistä nonparelleista, niin nää voiskin olla aika söpöjä. Mutta ne bakteerimielikuvat vaan aiheuttaa kylmiä väreitä. Eikä hyvässä mielessä.

Mimaxilla on muuten alessakin mielenkiintoisia lakkoja, kuten Orlyja ja OPIn bondeja. Harmi kun se yksi himoitsemani bondi on jo loppunut...

Cesarsilla on myös muutamia mainitsemisen arvoisia aleja ja uutuuksia. OPIn San Franciscot löytyvät myös sieltä. Lisäksi valikoimaan on tullut uusia isoja leimauslaattoja ja oman sydämeni vei kyllä tuo XXL laatta! Sormet oikein syyhyään, kun haluaisin sen tilata! Ja alessa on Ruby Wings lakkoja, eli niitä ihania kesälakkoja, jotka vaihtavat väriä auringossa. Niitäkin haluaisin ehdottomasti kotiuttaa muutaman (lue: kaikki). Mutta olen nyt yrittänyt itseäni hillitä, koska saatan lähteä Cesarsin avoimille oville kuun lopussa ja voisin silloin tehdä hankintani ilman postikuluja. Ja avoimet ovethan ovat 28.8. seuraavan kerran.

Oletteko hankkineet jo syksyn lakkoja? Entä mitä teidän ostoslistoiltanne löytyy tällä hetkellä?

Loppuun vielä maininta, etten hyödy linkkien klikkailusta mitään. :) Ne ovat vain teitä helpottamaan.

lauantai 17. elokuuta 2013

Viinijuhlilla

Yksi jo perinteeksi muodostunut juttu mun kesän vietossa on osallistuminen Kuopion viinijuhlille. Tämän perinteen aloitti oikeastaan äitini, joka kävi Kuopiossa viinijuhlilla jo ennen kuin itse olin muuttanut Kuopioon. Ja kun minä sitten menin ja muutin tähän viinijuhlakaupunkiin, niin mehän teimme siitä sitten yhteisen kesälomaperinteen äidin kanssa. Eli äiti tulee kyläilemään aina viinijuhlien aikaan mun luo ja käymme yhtenä tai useampana iltana kuuntelemassa eri artisteja ja maistelemassa viinejä.



Joka vuosi viinijuhlilla on oma teemansa, kuten vaikka jokin tietty maa ja sen viinit. Tämä vuoden teemana oli luomu. Ja joka vuosi viinijuhlilla on ollut hyviä esiintyjiä, kuten Jenni Vartiainen tai Chisu. Tänäkin vuonna mukana oli mm. Cheek ja Bonnie Tyler.



Tänä vuonna useana iltana oli kiinnostavia esiinyjiä, mutta päätin lopulta rajoittaa viinijuhlakäyntini kolmeen. Hieman harmittaa, että Bonnie Tyler jäi näkemättä, mutta se ehdoton ykköskeikka tuli kyllä katsottua ja kuunneltua ihan lähietäisyydeltä, nimittäin Cheek. Ja samana iltana esiintyi vielä Kaija Koo! Aivan mahtava yhdistelmä ja tiesin heti, etten tätä iltaa missaisi mistään hinnasta. Harkinnassa oli mennä katsomaan Paula Koivuniemeä, Laura Närheä ja Kuningasideaa, mutta koska aluksi sille päivälle luvattiin aivan kaameaa sadetta, sovittiin että äiti tulee vasta seuraavana päivänä Kuopioon, ettei tarvitse missään rankkasateessa ajella. Ja ensimmäinen viinijuhlailtamme sisälsi siis Cheekin ja Kaija Koon keikat. Ei paha, ei paha! :)



Cheek esiintyi ensimmäisenä ja oltiin ajoissa paikalla. Niinpä intouduin tunkemaan hyvin lähelle lavaa ja napsinkin monta aika onnistunutta kuvaa keikasta. Tässä vain muutamia otoksia, saa nähdä tuleeko joskus postattua vielä lisääkin näitä keikkakuvia.



Keikalla oli todella hyvä meininki ja yleisö oli todella mukana. ja voi kuntuo Cheek on niin söötti ja symppis, mutta kuitenkin niin äijjä. :)







Jälleen kerran mä raahasin äidin sellaiselle keikalle, ettei hän ois ikinä uskonut siellä olevansa... Ja vielä niin edessä kun mä pakotin. :D Viime vuonna tutustutin äidin Chisun keikkameininkiin ja nyt vuorossa oli Cheek. Tosin tämä oli minunkin ensimmäinen Cheekin keikkani. Ja ehkä äiti lämpeni Chisulle vähän enemmän kuin Cheekille. Mä taas oisin valmis meneen vaikka heti uudestaan Cheekin keikalle.



Illan toinen pääesiintyjä oli tosiaan Kaija Koo. Se keikka me katseltiin ja kuunneltiin kauempaa, mutta meno oli silti yhtä hyvä. Yleisö lauloi mukana ja minä myös. Ja ehkä parasta oli se, kun illan päätteeksi Cheek vielä liittyi Kaijan seuraan ja kaksikko vetäisi yhdessä Tinakenkätytön, jonka Cheek oli laulanut jo kertaalleen yksin omalla keikallaan.





Viinijuhlien asu nro1:
paita BikBok
huivi Glitter
farkut Fiorellasta
laukku tuliainen äidiltä
hiuskoru Gina Tricot
rannekoru Nomination



Yhden välipäivän (tai illan) jälkeen suuntasimme jälleen viinikylään ja tänä iltana esiintymässä olivat Anna Puu & Popeda.



Viinijuhlien asu nro 2:
neule H&M
mekko Gina Trocot
ballerina Inspire
korvikset Gina Trocot



Päätettiin maistaa taas jotakin eri viiniä, jotta saataisiin mahdollisimman monta maistettua viinijuhlien aikana. Itsehän pidän enemmän valkoviineistä kuin punaviineistä, joten valkoviinejä maisteltiin. Ja oikeastaan kaikki maistamamme viinit olivat hyviä, kaikki tuli juotua ja mikään ei ollut mielestäni epäonnistunut valinta. Hyvä näin.


Pitihän sitä kuvailla vähän viinipullojakin aina välillä, että muistaa mitä hyvä viinejä sitä tuli maistettua, jos vaikka joskus sattuisi myöhemminkin vastaan samaa viiniä.



Anna Puu oli illan ensimmäinen pääesiintyjä. Tähän aikaan ei vielä ollut kovin paljoa ihmisiä, suurin osa porukasta valui paikalle vasta vähän myöhemmin ja oli selvästi tullut kuuntelemaan nimenomaan Popedaa.



Anna veti kuitenkin hyvän keikan ja soitti taitavasti itse myös kitaraa.







Loppuillasta lavan edessä olikin sitten tungosta, kun Popeda astui lavalle. Popedan keikan alussa satoi ja me viihdyimme sisätiloissa vain kuuntelemassa keikkaa aluksi, mutta heti kun sää parani, suuntasimme ulos lähemmäs lavaa.



Kyllä ne vanhat miehet jaksaa keikkaa vielä vetää! Meininkiä oli!







Kolmas ilta viinijuhlilla sisälsi Elokuun ja Yön keikat. Näitä keikkoja en jaksanut kuvata edes kännykällä, joten siltä päivältä minulla on vain pari kotona otettua kuvaa asustani.



Viinijuhlien asu nro3:
mekko Seppälä
koru joltain messuilta
ballerina Inspire



Kuvasaldo itse viinialueelta on siksikin olematon, että sää ei todellakaan enää kolmannella kerralla suosinut meitä, vaan jossain vaiheessa satoi aivan kaatamalla. Elokuun keikan aikaan oli vielä ihan poutaa, mutta Yön keikan alussa oli hirmuinen rankkasade ja itsekin istuin sadetakki päällä erään varjon alla. Loppua kohden onneksi sade heikkeni ja lopulta loppui niin, että pystyimme seuraamaan keikkaa ilman sateenvarjoja ja -viittoja. Kivaa silti oli, vaikka sää ei ollutkaan paras mahdollinen.

Toivon, että pääsen osallistumaan myös ensi kesänä viinijuhlille, mutta varmaa se ei vielä ole, kun ensi kesänä on todennäköisesti edessä muuttoa ja monta muuta uutta ja jännittävää asiaa kun minun on tosiaan tarkoitus valmistua ensi keväänä. Eikä sität iedä, mihin päin maata sitten suuntaan töiden tai jatkokoulutuksen perässä... Mutta jos vain mahdollista, niin viinijuhlilla haluaisin käydä edes yhtenä iltana ensi vuonnakin! :)

Semmoisia viinijuhlatunnelmia tällä kertaa. Millaisissa kesätapahtumissa sinä olet käynyt tai tykkäät käydä?