tiistai 12. elokuuta 2014

Meikki ja kynnet mekon isnpiroimana

Hankin alkukesästä itselleni ihanan maksimekon, joka suorastaan huusi nimeäni kaupassa. Vaikka en yleensä käytä mitään olkaimettomia vaatteita, niin jotenkin tämän viimeaikainen rakkauteni pitkiin helmoihin ajoi minut kokeilemaan tätä ihanuutta. Eikä sitä sitten voinut enää kauppaan jättää.


Kerrankin tuli heti käyttöä uudelle ihanalle mekolle, sillä pistin sen päälleni Kuopio Tanssii ja Soin gaalailtaan. Helppoa ja mukavaa, mutta kuitenkin sopivan tyylikästä. Ja onneksi minulla oli muutenkin aikaa laittautua rauhassa kotona, enkä rynnännyt gaalaan suoraan hikisenä tanssitunnilta. Oli muuten kiva yllätys, kun joku vanhempi rouva tuli kehumaan väliajalla minun mekkoani. :)


Meikkini oli todella kevyt. Silmiin valitsin keltaisen ja vaalenapunaisen sävyjä. Rajaukset tein jälleen luottotutteellani: Lumenen vedenkestävällä linerilla. Tällä kertaa sävyllä Khaki Crystal, koska se sopi lämminsävyiseen meikkiin ja kultaisiin korvakoruihini hyvin. Poskilla on ihanaa Paesen kimmeltävää poskipunaa (joka on saatu Livboxista ja siitä tuloss ajuttua piakkoin), kulmissa kevyesti ruskeaa.


Päätin vielä sipaista huulille oranssia ennen lähtöä. Käytin Essencen huultenrajauskynää ja oranssia kimmeltävää punaa. Nämä ovat hyvä yhdistelmä, koska itse puna ei ole kovin pigmenttinen, mutta rajauskynä taas antaa kivasti väriä ja puna taas tuo ihanan kimmellyksen huulille.


Sitten ne kynnet vielä. Mulla todella harvoin mätsää vaatteet kynsiin, koska pitäisi valita yleensä vaatteet kynsien mukaan, kun kynnet teen usein illalla ennen nukkumaanmenoa ja aamulla päälle pukiessa en kyllä muista miettiä millaiset kynnet sillä hetkellä sattuu olemaan. Joten tämä oli mukavaa vaihtelua tehdä kynnet mekon mukaan.

Piti tehdä jotain nopeaa, koska aikaa ei ollut paljoa. Jännitin hieman ehdinkö kuivatella kynsiä kunnolla ennen lähtöä. Onneksi illasta kuitenkin selvittiin ilman rutattuja kynsi. Lakat valitsin mekon värimaailmaa tuijoteltuani ja nämä tulivat aika lailla ensimmäisenä mieleen kun kaikki ovat suhteellisen uusia hankintoja. Lakkojen kaveriksi halusin jotain kultaista koristelua. Leimaamiselle ei ollut aikaa, joten päätin etsiä jotain tarroja tai decaleja kynsille. Nuo salamat löytyivät ensimmäisenä ja olivat lopulta aika kivat, koska eivät vie liikaa huomiota ja ovat aika hauskat mielestäni.


Lakkasin siis nimettömiin OPIn ihanaa Love.Angel.Music.Baby. lakkaa, johon ei kuulu laittaa päällyslakkaa, jotta pinta jää satiiniseksi. Oranssi ihanuus on OPIn Where Did Suzi's Man-Go. Violetti lakka on myöskin OPI, Vant To Bite My Neck? nimeltään. Kiva kombo minusta kokonaisuudessaan, vaikka värit ovatkin noin erilaiset keksenään.

Mitä tykkäätte kokonaisuudesta? Teettekö ikinä vaatteisiin mätsääviä kynsiä?

4 kommenttia:

  1. Ihana tuo mekko! :)
    Olen niin lyhyt etten koskaan löydä sopivaa maximekkoa ja laiskana en jaksa lyhentääkään niitä. Yhden mekon tosin löysin toissa kesänä, mutta sen alle meni ampiainen joka pisti minua, joten ei ole maxit minun juttu. :-D

    VastaaPoista
  2. Tosi ihanat värit tossa mekossa! :)

    VastaaPoista
  3. eekku: Kiitos paljon!

    Milba: Voi ei! :D Ehkä sun täytyy vaan suosiolla jättää maksimekot muille. :P

    hannele: Kiitos, mäkin ihastuin juuri tuohon värimaailmaan. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!