perjantai 15. elokuuta 2014

Sokoksen & Cittarin alelöydöt ja muut (himo)shoppailut

Kesän alennusmyynnit ovat houkutelleet ainakin tätä tyttöä ostelemaan vähän sitä sun tätä. Olen tehnyt vaikka mitä kivoja löytöjä niin alennusmyynnistä kuin ihan normihinnoillakin... Kokosin tähän postaukseen ostoksiani ja kerron, mitkä ostokset olivat kaikkein onnistuneimpia.

 

Sokoksen alennusmyynneistä löytyy aina jotain. Mulla on oikeastaan kolmen kopla, jota meilkeinpä aina ostan: kuivashampoo, kynsilakanpoistoaine ja vanulaput. No, nyt tarttui mukaan näistä kolmesta vanulappuja ja kuivashampoota. Lisäksi ostin palasaippuan (koska huumaavan ihana tuoksu), meikinpoistoainetta (koska edellinen melkein loppu) ja huulirasvan (koska kookos).

Olen moneen kertaan maininnut, että Klipotek on yksi kuivashampoosuosikkini, koska se on suhteellisen halpa ja hyvä. Se on myös aina tarjouksessa Sokoksen alen aikaan, mutta tällä kertaa en ostanutkaan vanhaa tuttua Klipotekia! Bongasin alekorista nyt Bastinen kuivashampoon ja koska olen aiemmin käyttänyt ja kovasti tykästynyt tämän merkin ruskeille hiuksille tarkoitettuun versioon (ja oli minulla joskus joku "perusversion" Livboksista saatu matkakokokin käytössä), päädyin tällä kertaa Bastineen Klipotekin sijaan. Ainoana ongelmana tässä Bastinessa oli sen tuoksu. Kirsikka. En tykkää, tai niin ainakin kovasti pelkäsin, koska en pidä kirsikan mausta. Mutta onnekseni tuoksuna se meni ainakin tässä kuivashampoossa oikein helpostikin, eikä tuottanut ongelmaa! Jes! Ihan yhtä pyöheää lopputulosta tällä ei minusta saa kun vertaa vaikkapa Kicksin kuivashampooseen joka oli ennen Bastinea käytössäni, joten tämän kanssa hiuspuuterillekin voi olla käyttöä.

Ekalla kerralla jäi vielä kauppaan, mutta palasin sitten vielä hakemaan We Care Iconin näppylöille tarkoitetun rauhoittavan geelin, jonka tarkoitus on laskea punoitusta ja helpottaa tulehdusta, eli siis tehdä finneistä näkymättömämpiä. Tämä Matt Moisture Spot Aid sisältää mm. minttua, joka tuli mielestäni esille tuoksussa. Sopivasti oli pari näppylää kasvoilla ja päätin heti testata tuotetta. Minusta tämä ainakin tuntui kivasti viilentävän ja ehkä jopa hieman laski ihon punoitusta? Ei tämä nyt kokonaan näppylää poista, mutta tulee varmasti käytettyä. Ainakaan ei hinnalla oltu pilattu, nimittäin tämä taisi maksaa huimat 2 euroa. (Vai 1,99?)


Bongasin alelaarista myös Naked Lipsin huulirasvoja ja sorruin ihanaan kookoksen tuoksuiseen Coconut huulirasvaan, koska rakastan yksinkertaisesti kookoksen tuoksua ja makuakin. Tiedän sen jakavan mielipiteitä, mutta itse olen sitä tykkää-tyyppiä. Minulla oli jo ennestään yksi Naked Lips, kuvassa näkyvä Natural nimittäin. Sain tuon naturalin Naked Lipsin Tampereen kauneusmiitistä ja silloin vähän harmittelin, etten saanut mitään "erikoisempaa", kun kerran rakastan yleensäkin kaikkia suhteellisen voimakkaastikin tuoksuvia tuotteita. Olisin mielelläni testannut jotakin ihanan tuoksuusta nakua. Tykkäsin kuitenkin tuotteesta muuten, se siis kosteutaa sopivasti, levittyy pehemästi ja tuntuu mukavalta huulilla. Hyviä nämä nakut ovat myös siksi, että ne ovat 99 % luomu ainesosista, 100 % luonnollisia ainesosista ja 100 % biohajoavia koostumukseltaan. Ja suorastaan rakastan tuota kooksota. Voisin vaikka syödä koko putkilon! Slurps!


Löysin Citymarketista Nivean "kasvolaastareita", joita tuli käytettyä joskus teininä! :D Tulen tekemään näistä postauksen, kuten tein niistä Bikbokin mustapääliuskoistakin. :) Alehyllystä lähti mukaan myös tuplapakkaus valokynää kun halpaa oli.

Koska huulirasvoja ei voi olla koskaan liikaa, niin pakkohan minunkin oli muutama Baby Lips itselleni kotiuttaa, kun ne vihdoin ovat Suomen kamaralle saapuneet. Aivan käsittämätön hype näiden ympärillä on kyllä ollut ja lopultahan nämä vain ovat ihan tavallisia huulirasvoja, mutta söpö nuorekas (lapsellinen?) pakkaus vetoaa minuun ja samoin hyvä tuoksu.Päätin ostaa neljä saatavilla olevasta kuudesta mahdollisesta. Ostin kaksi väritöntä ja kaksi kevyesti sävyttävää huulirasvaa. Värittömät Mint Fresh (vihreävioletti) ja Hydrate (sinipinkki) sisältävät aurinkosuojan 20. Tätä ominaisuutta sävyttävissä Pink Punchissa (pinkkikeltainen) ja Peach Kississä (violettioranssi) ei ole.


Minusta nuo sävyttävät ovat ehkä vähän houkuttelemvampia, koska tykkään muutenkin käyttää huulipunaa ja kiiltoja huulillani, joten sävyttävä huulirasva sopii minulle hyvin. Pink Punch tuoksuu aivan törkeän hyvälle, ihanalle makealle passionhedelmälle. Peach Kiss ei ole tuoksultaan niin voimakas, mutta sekin on makean ihana. Yllä kuvassa huulilla Pink Punch ja Alla Peach Kiss.

Sävyttön Hydrate tuoksuu miedosti ja pidän myös tästä tuoksusta, joka on sitruuna ja basilika. En tiedä haistanko basilikaa, mutta ainakin sitruunan. Mint Fres tuoksuu minusta aika voimakkaasti(ehkä voimakkaimmin koko kokoelmasta) ja minun oli pakko kokeilla tätä jännää raikasta vaihtoehtoa, vaikka meikeissä pidän enemmän imelistä ja makeista tuoksuista. Mintun tuoksu tuo kyllä auttamatta mieleen hammastahnan ja koen sen aika eksoottisena valintana, vaikka kyllähän muutkin merkit ovat minttua käyttäneet huulirasvoissaan.


Pitkähiuksisena tykkään laittaa hiuksiani ja tehdä erilaisia nopeita & helppoja kampauksia. Olen jo pidempään halunnut testata erilaisia "apuvälineitä" kampauksen tekoon ja kun bongasin näitä Citymarketista, niin pakkohan näitä oli ostaa testiin. Perus nutturavalkkeja on kertynyt jo useampia kaappeihin ja toivon näiden olevan yhtä näppäriä ja hyviä. Yritän saada nämä mahdollisimman pian testiin!


Muistain muuten lapsena omistaneeni tuommoisen hiuslasson ja äiti sillä laittoi mun hiuksiani aina välillä.Jostain messuilta se oli muistaakseni hankittu. Ja sittemmin kadonnut johonkin. Voi kun olisin silloin sen tajunnut säilyttää! Nyt se on muodissa taas...


Olen jo pidempään halunnut ostaa jotkut kivat ballerinat, koska niitä(kään) ei ole ikinä liikaa. Nämä ihanat kukikkaat kengät maksoivat vain 5e. Ja piirrettyjen ystävänä oli pakko napata mukaan myös puoli-ilmainen Hain Tarina, jota en ole koskaan vielä nähnyt. Tässä leffassa on ainakin hyvää musaa, koska olen käyttänyt leffan soundtrackia tanssitunneilla. :)

Käyn aina tasaisin väliajoin tsekkaamassa meidän Citymarketin alehyllyn kosmetiikan osalta, koska siellä on usein todella halpaa kosmetiikkaa. Nyt kaikki tuotteet oli hinnoiteltu 2e hintaisiksi, joten useampihan sieltä tarttui sitten mukaan...  Rimmelin vedenkestäviä Scandaleyes rajauskyniä olen pyöritellyt monesti käsissäni ja niistä olen kuullut paljon hyvää. Sininen oli minusta "aika pähee", joten päätin ostaa sen testiin nyt kun kahdella eurolla sain. Jossain Sokoksella nämä taisivat olla alessa 8e hinnalla ja siihen tarjoukseen en vielä onneksi sortunut. Ehkä siksi, että käytän vähemmän tämmöisiä kynämallisia linereita. Mielenkiinnolla odotan, miten tämä kestää kasvoilla, kun lupailee olla vedenkestävä.


Max Factorin luomivärin ostin vain koska se oli niin halpa. Sävyltään kevyt kimmeltelevä vaalea vihreä ei ole ehkä se omin värini, mutta vihreähän sopii hyvin ruskeiden silmien kaveriksi? Haastan nyt itseäni käyttämään enemmän vihreää.

Lumenelta löysin Natural Coden värillisiä mascaroita. Näitä voi käyttää siis sekä ripsiin että myös hiuksiin? Olen törmännyt vastaaviin mm. Essencellä ja miettinyt välillä pitäisikö ostaa. Muistan, että mulla oli joskus teininä ainakin sininen ripsari vai olikohan se violetti? Näitä oli kolema eri sävyä: sininen, vaaleanpunainen ja vihreä. Ostin sinisen ja vaalanpunaisen. Sininen päätin ostaa heti, mutta tuota vaaleanpunaista jouduin vähän miettimään. Se ei ole ehkä ihan se ensimmäinen väri, jota ripsiini ajattelin, mutta kun vaalenapunainen on aina vaaleanpunainen, niin enhän minä sitä voinut vastustaa. :)

 

Oli pakko heti kotona illalla testailla ripsiin näitä Lumenen värillisiä mascaroita. Ripsiin on ensin levitetty ihan perus mustaa mascaraa (aamulla ennen töihin lähtöä) ja siihen päälle värillistä mascaraa yläripsiin (illalla työpäivän jälkeen). Vaaleanpunainen oli aluksi aika huomaamaton, sitä saa laittaa aika runsaasti että alkaa näkyä. Sininen tuli minusta helpommin näkyväksi.

Jos joku muuten innostui nyt esimerkiksi vaaleanpunaisesta ripsarista, näin juuri Helsingissä käydessäni Sokoksella Lumenen pinkkejä mascaroita alennuksessa. Ei maksaneet montaa euroa. Eivät olleet näitä Natural Codeja, mutta Lumenea kuitenkin. Natural Coden värilliset mascarat ovat käsittääkseni kausituote ja poistumassa nyt valikoimasta, joten näitä voi olla hyvällä alennuksella vielä jossain muuallakin kuin täällä Citymarketissa.

Mitä te sorrutte ostamaan yleensä alennusmyynneistä?

5 kommenttia:

  1. Hih, mulla on yks kuivashampoo jota en pysty kayttamaan kun se tuoksuu niin voimakkaasti kookokselle. :D

    VastaaPoista
  2. eekku: Kiitos eekku! :)

    Kata: Se ois sit mulle ihan täydellinen! :D

    VastaaPoista
  3. Taytyy varmaan laittaa se tulemaan sulle seuraavan kerran kun joku on menossa Suomeen. :D Hittoako ma sita hilloan kun mua ahdistaa se tuoksu!

    VastaaPoista
  4. Kata: Voi kyllä! Mä käytän sen oikein mielelläni! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!