maanantai 10. marraskuuta 2014

Vierailulla LUSHilla!


Tämä postaus sisältää kunnon silmäkarkkia, nimittäin pääsin messuviikonloppuna käväisemään myös LUSHin myymälässä, jossa ohjelmassa oli tutustuminen joulun ihaniin uutuustuotteisiin! LUSHin pr-vastaava Sanni oli pakalla esittelemässä meille tuotteita. Paikanpäälle meitä oli muuten neljä bloggaajaa, minun lisäksi Annie, Mirka ja Katjamaria, joiden ansiosta oikeastaan tälle tutustumiskäynnille pääsin.

Mieletön tuoksu leijaili vastaan heti ovella. LUSHin tuotteet tosiaan tuoksuvat niin hyvältä, että niitä tekisi mieli maistaa! Ne myös näyttävät yleensä ihan syötävän suloisilta! Mulla on muutamia LUSHin tuotteita ollut ennenkin, mutta lähinnä olen tyytynyt kuolaamaan niitä kuvissa, koska Helsingissä on se lähin liike, johon harmillisen harvoin on asiaa. Voihan näitä tietenkin tilata myös netistä. Ja nyt kun pääsin paikanpäälle, niin saatoin kyllä hurahtaa sen verran pahasti, että pakko varmasti hankkia lähitulevvaisuudessa muutamia LUSHin tuotteita.


Joulun kausituotteet oli aseteltu esille omalle pöydälleen ja suuntasimme heti tutkimaan niitä. Joukossa oli muutamia vanhoja tuttuja, kuten jo jonkinmoisen kulttimaineen saanut suihkugeeli Snow Fairy ja Celebrate vartalovoide. Snow Fairyn lisäksi joulun suihkugeelivalikoimaan kuului tällä kertaa ehkä omaksi lempparikseni noussut omenainen So White, ruusuinen Rose Jam (jonka ruusuinen tuoksu ei ollut minusta liian voimakas, vaan juuri hyvä) ja jouluisen mausteinen Hot Toddy.


Ehkä hauskin jouluteeman tuote oli Snowman suihkujelly, joka on siis valkoinen lumiukon muotoinen jelly, jolla voi esim pestä itsensä suihkussa. Jos sen siis saa pyysmään käsissä, koska se on aika liukas tapaus. En yhtään ihmettele, että se on kuulemma lasten suosikki.

Snow Fairysta löytyi myös hierontapala, joka oli söpöäkin söpömän näköinen. Ja se kimmelsi!


Itse kiinnostuin erityisesti joulun huulituotteista, varsinkin Santa's Lip Scrub tuoksui mielettömän hyvälle! Yllätyin, että tykkäsin tästä, koska en ole kirsikan suurin ystävä, mutta tässä tulee ehdottomasti kolan tuoksu voimakkaammin esiin. Kuorimisen jälkeen huulille voi tietenkin levittää Santa Babya, joka antaa myös kivasti punaista väriä.



Joulupöydästä löytyi myös pari Funia. Jos kysyt, mika Fun on, niin LUSHin sivulla se esitellään näin: Se on saippuaa, se on shampoota, se on kylpyvaahtoa ja se on muovailuvahaa. Snowman Fun Kitillä voit rakentaa oman lumiukkosi! Toinen joulun uutuus on upea kultainen Golden Fun.

Yksi erikoisimpia joulun tuotteita taisi olla First Snow vartalopuuteri, jolla saa sopivasti kimalletta iholle, hiuksiin tai vaikka joulukuuseen niin halutessaan!



Jouluksi oli tullut tottakai myös  uusia saippuoita. Seuraavaksi ihastelimme niitä. Voi kun tuommoisen monta kiloa painavan saippuapalan voisi saada kotiinkin! Ne olisivat aika näyttäviä sisustuselementtejä.



Omaksi suosikikseni nousi punainen puolukkainen Reindeer Rock. Myös Baked Alaska oli ihanan raikkaan tuoksuinen ja hauskan värikäs. Se tuli omalla listallani hyvänä kakkosena.



LUSHilla on mielestäni hienoa se, että tuotteita voi kokeilla ja ne voi nähdä "in action". Sanni esitteli meille Snowman suihkujellyä ja myös erilaisia kylpytuotteita, jotka sulavat hienosti veteen.


LUSHilla oli myös muutamia halloween-teen tuotteita. Alla näkyvässä kuvassa näytetään miten kimmeltävä kurpitsa Sparkly Pumpkin värjää veden hienosti oranssiksi ja alkaa vaahdota. Nämä erilaiset kylpytuotteet olisivat ehdottomasti hankintalistallani, jos minulla olisi kylpyamme, mutta voihan niitä käyttää vaikkapa jalkakylpyyn, jos ammetta ei kotoa löydy.


Jouluisista kylpytuotteista nuo alla näkyvät puoliksi sulaneet lumiukot olivat minusta aika suloisia. Tai jopa vähän surullisia. Mutta hauska ajatus joka tapauksessa, että ne lopulta sulavat kylpyveteen.


Kylpypallot näyttivät ihan karkeilta kaikissa ihaissa pastellisävyissään... Teki heti mieli ostaa näitä kuin irtokarkkeja!

Saimme kuulla myös hauskoja tarinoita eri tuotteiden taustalta ja saimme seurata kuinka Dashing Santa kiirehti ympäri vesikulhoa sulaen sinne lopulta. Voin vain kuvitella, miten hauksoja kylpyhetkiä nämä tarjoavat lapsille, jos tämmöinen aikuinenkin näin innostuu.


Eräs hyvin mieleeni jäänyt tuote oli Movis. Se näytti ja tuoksui aivan ruisleivältä! Tämmöisen kun jättäisi keittiön pöydän reunalle, niin maistaisikohan joku sitä? Tuote on siis kasvosaippua, joka myös kuorii. Tuli kyllä heti semmoinen olo, että tätä on joskus pakko testata!


LUSHilta löytyi tietenkin myös valmiita joululahjoja, jotka oli pakattu ihaniin värikkäisiin rasioihin. Oli vaikka mitä kivaa kuosia! Arvalla paketteja ei tarvitse tietenkään ostaa, vaan paketeissa lukee, mitä ne sisältävät. Kyllä tämmöinen paketti voisi minun kuuseni alta löytyä...


LUSHilta lyötyi tottakai vaikka mitä kiinnostavaa ihan myös perusvalikoimasta. Tässä nyt ihan vain muutama vinkki ja omaan silmääni osunut kiinnostava tuote vielä...


Hierontapalat olivat ihanasti esillä ja ne ovat niin ihanan näköisiä! Raaskiiko noita edes käyttää? Täytyy joskus kokeilla, kun en nyt vielä ainakaan sortunut siihen Snow Fairyn tuoksuiseen hierontapalaan... Hierontapaloja siis lämmitetään omaa ihoa vasten, jolloin ne alkavat sulaa ja vapauttavat tuoksuvaa hierontaöljyä.


Olen ahkera kuivashampoon käyttäjä ja olisin erittäin kiinnostunut testaamaan LUSHin No Drought kuivashampoota myös. Mieleeni jäi lisäksi erityisesti Superbalm, koska oma päänahkani on usein hieman kuiva ja ärtynyt. Tämä voisi olla juuri sopiva tuote minulle! Tuotteiden tuoksu on myös huokutteleva sen lisäksi, että minulal ne tulisivat ehdottomasti myös käyttöön.


Jalkojenhoitotuotteet kiinnostivat myös, koska omat jalkani joutuvat tässä tanssinopettajan ammatissa aika koville. Jalkoja on kiva helliä aina hetkittäin ja LUSHilta löytyisi siihenkin monia kivoja tuotteita. Nuo Stepping Stonet olivat tosi söpön näköisiä!



Valikoimaan kuuluu myös monta ihanaa ja herkullisen näköistä & tuoksuista tuorenaamiota. Sain valita näistä yhdestä piene testipurkin ja valintani oli lopulta mustikkainen Catastrophe Cosmetic. Naamion luvataa viilentävän, pehmentävän, puhdistavan ja virkistävän. Sopii varmasti mun stressi-iholle.


Saimme pienet lahjapussukat lähtiessämme ja jokainen sai kolme joulutuotetta mukaansa. Omasta pussukastani paljastui Santa's huulikuoritna, Rose Jam suihkugeeli ja Firs Snow vartalopuuteri. Olin näihin oikein tyytyväinen! Kaikki tulevat varmasti käyttöön. Lisäksi sain tuon mustassa purkissa olevan naamionäytteen ja ostin palan Reindeer Rockia, koska sen tuoksu oli pakko viedä mukana kotiin.


Firs Snowssa oli se hauska puoli, että sitä suositeltiin käytettäväksi Celebrate vartalovoiteen kanssa ja minultahan löytyy juurikin tuota kyseistä voidetta! Mikä kiva sattuma!


Saippua majailee vielä pussissaan, mutta sen tuoksu tulee kyllä ihanasti pussin läpi ja kylppärin peilikaappi tuoksuu aivan puolukkaiselta nyt. :D

Huulikuorinta on ollut jo ahkerassa käytössä ja pakko sanoa, että tämän makea maku on vain niiiiiin hyvä! Haluaisin siksi käyttää tätä koko ajan! Tuotteenhan voi siis nuolla pois huulilta! Ja tämä maistuu aivan karkilta, siis kolakarkilta. Huulikuorinta taisi nousta nyt näistä kaikista suurimmaksi suosikikseni.

P.S. Muistakaa arvonta, johon voi osallistua 22.11. asti!

5 kommenttia:

  1. Lushin tuotteet on kyllä syötävän ihania , harmi vaan , ettei ole ammetta ja isompi harmi , että suurinosa tuotteista ei sovellu atoopikolle :(

    VastaaPoista
  2. Kivoja tuotteita oot saanut.Mieki sain pienen joululahjan vaikka en ehtiny blogitapahtumaan tänä vuonna

    VastaaPoista
  3. Maarit: Onpa harmi tosiaan, että atooppiko ei pääse kaikista Lushin ihanuuksista nauttimaan. :(

    eekku: Sä varmaan sait tuon Celebrate vartalovoiteen ja pari muuta tuotetta? :)

    VastaaPoista
  4. Onpa ihania tuotteita, pitää varmaan käydä tsekkaamassa Lushin sivuja tarkemmin. Nämä olsivat hyviä joululahjoja, joskus olen itse saanut näitä lahjaksi niin ovat kyllä ihanan tuoksuisia ja koostumukseltaan myös toimivia! ♥ :)

    VastaaPoista
  5. Vivian: Nämä ovat minustakin aika ihana lahjaidea, koska ovat kuitenkin suht hintavia ja erikoisia, niin harvemmin tulee ehkä itselle ostettua, mutta näitä on tosi kiva antaa ja saada, kun ei varmasti ole montaa vastaavaa jo kaapeissa. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!