torstai 15. lokakuuta 2015

Elokuiset kynnet ja asu

Kylmänä lokakuisena päivänä on hyvä haikailla vähän mennyttä kesää? Nimittäin nämä asukuvat ovat elokuulta, jolloin ulkona kelpasi kulkea vielä ballerinoissa ja t-paidassa. Tässä oltiin menossa pyörähtämään keskustassa, taisi siellä torilla olla jotkin markkinat tai vastaavat. Rennolla meiningillä mentiin, jotain kivaa ja helppoa halusin päälle ja meikkikin oli hyvin kevyt.


paita Gina Tricot
hame Seppälä
neule H&M
ballerina Inspire
korvikset Miraclela

Simppelillä linjalla mentiin kynsissäkin ja poikkeuksellisesti tein nämä kynnet samaisena päivänä ennen markkinoille lähtöä. Yleensä lakkailen kynteni aina iltaisin ennen nukkumaan menoa, jotta ne saavat rauhassa kuivua "yön yli". Tällä kertaa poikkeuksellisesti en jaksanut ryhtyä lakkaushommiin illalla, mutta vanha lakkaus oli jo sen verran kulunut, että halusin uudet kynnet ennen kaupungille lähtöä.


Naturelin kynsitarrat olen saanut Livboxista muutama kuukausia sitten ja päätin niitä nyt kokeilla, koska ne olivat kivan näköiset ja ajattelin niiden sopivan kivasti vaalean mattaisen Essencen (Enter Wonderland) pariksi, jonka olin jo aiemmin valkannut laitettavaksi kynsilleni.


Naturelin tarrat ovat aika paksuja, joka tuo oman haasteensa niiden asetteluun kaareville kynsille. Nimettömässä näkyy hyvin, että tuo läpinäkyvän tarraosa meni auttamatta hieman ruttuun. Keskisormeen laitoinkin tarran vain kynnen kärkeen, koska tarrat olivat niin pitkiä, että yksi tarra riitti minulle helposti kahteen kynteen. Nyt jäkeenpäin mietittynä olisin ehkä voinut leikata tuon läpinäkyvän osan kokonaan pois nimettömästäkin ja laittaa tarran vain kynnen kärkeen ranskalaisen manikyyrin tavoin. Itseasiassa yllätyin, että tuossa tarrassa ylipäänsä oli tuo läpinäkyvä osa, ajattelin tarrojen olevan eri muotoisia eri päistä.


Itse tykkään kyllä enemmän ohuemmista tarroista, jotka ovat paksuusluokaltaan decalien luokkaa. Ne on yleensä helpompi saada asettumaan kynsille. Paksut tarrat jäävät myös helposti jotenkin törröttämään kynnen kärjestä ja tarttuvat esim vaatteisiin. Nämä Naturelin tarrat pysyivät kuitenkin yllättävän hyvinä kynsillä ja kunnon päällylakkakerroksella sain kärjestäkin melko tasaisen, jolloin se ei tuntunut häiritsevältä. Olen myös kokeillut pahemminkin ryppyyn meneviä tarroja, joten nämä eivät missään nimessä ole sieltä pahimmasta päästä. Hieman kun näkee vaivaa, niin nämä saa minusta ihan siisitisti kynsille ja tottakai, mitä suorempi kynsi on, niin sitä helpompi homma on varmasti. Omat kynteni tosiaan ovat aika kaarevat ja siksi monesti haastavat koko kynnelle asetettavilla tarroille ja decaleille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!