maanantai 29. helmikuuta 2016

Meikkiä Yves Rocherilla ja Milanilla

Tämän kertaisessa postauksessa haluan esitellä nopean yksinkertaisen arkimeikin, johon olen käyttänyt paria tuotetta, joihin olen kovin ihastunut viime aikoina. Kyseessä ovat Milanin Luminoso poskipuna ja Yves Rocherin kajalkynät (tässä meikissä oranssi). Näiden kaveriksi huulille pääsi tottakai mattapuna, koska olen ihan hurahtanut noihin mattapuniin juuri nyt.



Luminoso taitaa olla kirkkaasti Milanin suosituin poskipuna ja minullakin se on ollut ahkerassa käytössä saapumisensa jälkeen. Sävy on helppo ja luonnollinen persikka, jossa on mukana kaunista kimallusta. Tämä sopii keyesti sipaistuna arkeen ja juhlavampaan lookiin tätä voi laittaa vähän reilumminkin. Tuotteessa on hyvä pigmentti, mutta se on myös helppo levittää tasaisesti ja kauniisti. Suosittelen ehdottomasti hankkimaan tämän sävyn Milanin poskipunista, vaikka ne muutkin ovat kyllä ihania. :)


Pikaisessa arkimeikissäni tykkään joskus leikkiä myös väreillä. Yves Rocherin voimakaspigmenttiset kajalkynät ovat tähän tarkoitukseen erittäin sopivia. Hyvän pigmentin lisäksi ne ovat nopeita ja helppoja käyttää. Kynä on pehmeä ja väri helppo levittää luomelle, mutta silti se on myös kestävä, eikä suttaannu päivän aikana. Ostin näitä ensiksi pari (turkoosin ja meikissä näkyvän oranssin), mutta ihastuin näihin lopulta niin paljon, että menin hakemaan kyniä lisää!


Yllätyksekseni Tampereen Yver Rocherilla olikin loppuunmyynti mennessäni kynäostoksille ja pari himoitsemaani sävyä oli jopa ehtinyt loppua, koska kaikki tuotteet olivat puoleen hintaan. (Käsittääkseni Yves Rocherilla on enää liike jossakin päin Helsinkiä?) Ostin kuitenkin neljä herkullisen väristä rajauskynää, koska nehän sai kahden hinnalla. Näiden normaalihinta oli muistaakseni n 10e. Täytyy varmaan joku kerta katsella, jos tilaisia näitä vielä pari lisää (toivottavasti näitä saa netistä, en ole edes tarkistanut), koska en ihan kaikki sävyjä ehtinyt itselleni saada. Se yksi violetti jäi ainakin kovasti houkuttelemaan...


Erikoisimmat valintani olivat varmasti tuo pinkki ja keltainen rajauskynä. Varsinkin keltainen oli aivan super kirkas aurinkoinen keltainen. Tuo niin mieleen kesän! Sinistä ja vihreää käytän muutenkin paljon silmämeikissäni, joten ne olivat "varmoja valintoja". Ne sopivat kivasti ruskeisiin silmiini.


Oranssi rajaus ja persikakiset posket saivat kaverikseen Milanin mattahuulipunan sävyssä Iconic. Mattapunat ovat tämän hetken lemppareitani ja tässä Milanin punassa on ihana pehmeä, ei ollenkaan kuivan tuntuinen koostumus. Suunnitelmissa on edelleen hankkia toinenkin Milanin mattapuna, mutta en vain osaa päättää, missä sävyssä... Kulmiin käytetty luottotuotettani Lumenen kulmapalettia ja ripsissä hyvin kevyesti Kubissin ripsiväriä. Tämän meikin teknoon ei mennyt kuin muutama minuutti ja näin helposti sain kasvoilleni hieman väriä.

Onko joku muu kokeillut (ja ihastunut?) noita Yver Rocherin kajalkyniä? Värivalikoima oli mienaan todella laaja ja kivan "erikoinen". Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

2 kommenttia:

  1. Kuopiossakin on vielä maaliskuun loppuun asti liike ja kävin sieltä tänään kaksi kynää hakemassa (meinasi useampikin lähteä matkaan...)! + mansikkahuulirasvan, joka muuten tuoksuu aivan älyttömän hyvälle. :-D

    VastaaPoista
  2. Milba: Mulla on kanssa niitä huulirasvoja, mutta ei taida olla sitä mansikkaa! Ehkä vois tilata senkin, jos noita kyniä innostun vielä tilaamaan lisää. Ne on musta ihan parhaita! :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!