tiistai 22. maaliskuuta 2016

Viimevuotisia kynsiä

Tällä kertaa ajattelin postata tämmöisen kunnon kynsikuvaspämmin teille. Kaivelin oikein kunnolla arkistojani ja nämä kaikki viime vuotiset kynnet odottelivat vielä vuoroaan päästä esille blogiini.


Violetti glitterlakka on Femme Fatalen Miasma ja nimettömässä Essencen Time For Romance. Harmaasta lakasta ei valitettavasti ole mitään muistikuvaa, koska se ei ollut missään kuvassa mukana. Harmaan lakan päälle kalastelin koristeeksi Miasmasta glittereitä. Ainakin tuo Essencen lakka on sittemmin päässyt uuteen kotiin, mutta Femme Fatalesta en ole ihan varma, se taitaa edelleen löytyä minun lakkalaatikostani.


Nämä kynnet ovat saaneet inspiraationsa Klaani tv-sarjan Teknoista. Jos sarja ja teknot ovat sinulle ihan vieraita, niin täältä voit vilkaista, mistä on kyse. Klaani on yksi mun nuoruuden rakkaimpia sarjoja ja edelleen hyvin lähellä sydäntäni. Lakkauksen pohjalla on muuten mielestäni aika upea OPIn mattalakka 4 In The Morning.


Seuraavaksi todistusaineistoa siitä, etät minäkin olen joskus yrittänyt matki Sveta Sandersia, eli kuivamarmoroida kynsiäni. En nyt ainakaan vielä ole mitään suurta ahaa-elämystä kokenut, että olisin täsäs kovin hyvä, mutta harjoitus tekee kuulemma mestarin. Eli harjoittelu jatkukoon...


Kuivamarmoroinnissa käytin F.U.N. Lacquerin Illusionia ja Essien Bell-bottom Bluesia. Ne olivat ehkä liian tumma yhdistelmä keskenään, sillä kauempaa kmarmorikuvio ei kyllä erottunut oikeastaan yhtään. Pikkurillissä ja peukalossa on pari kerrosta Color Aliken lakkaa 552 ja pilkkuja marmorointilakoilla.


Oikean käden keskisormen marmorointikuvio onnistui super hyvin, se oikeasti näyttää "joltain", siis tuommoiselta kukkakuviolta, kun muut kynnet ovat enemmän vain epämääräistä suttua. Eli onnistuneita sormia 1/6, tästä ei voi kai kun parantaa? :D


Sitten vähän merenalaisia tunnelmia! En tiedä, miksen näin kivoja kynsiä ole aiemmin blogisssani esitellyt. Ehkä siksi, ettei näsitä ollut kovin laadukkaita kuvia jostain syystä tarjolla. Harmi! Joskus unohdan kuvata joitakin lakkauksiani, jos en heti lakkaamisen jälkeen ala niitä kuvaamaan. Jotenkin myöhemmin kuvittelen, että "nämä on jo kuvattu" ja sitten kuvaamine voi unohtua kokonaan.


Näissä kynsissä on ainakin Kikon lakkoja 531 ja 527 liukuvärinä ja päälle leimattuna kaloja & merihevosia valkoisella Konadin lakalla Konadin laatasta m27. Tekstuurilakka pikkurilleissä ja peukaloissa on Zoyan Liiberty (ihana lakka!). Kaikille kynsille on lopuksi vielä töpötelty hieman Orlyn Mermaid Talea (vihreitä glittereitä).


Nämä kynnet taitavat olla viime vuoden movember-kynteni. Jostain syystä ne ovat jääneet julkaisematta, vaikka minusta nämä ovat kyllä oikein onnistuneet ja hauskat! Pohjalakka on Lumenen Gel Effect Aamun Tuoksua. Viikset ja kasvot ovat siirtokuvia.


Seuraavassakin lakkauksessa olen käyttänyt Zoyan Pixie Dustia, tällä kertaa vaaleaa Nyxiä. Sen kaveriksi valitsin jännän samettisen Laylan Soft Touch lakan. Tämä on kai numeroltaan 03, nimeä ei ole.


Päätin näihin kynsiin pitkästä aikaa kokeilla kynsitarroja, jotka eivät olleet kyllä mitenkään kovin perinteisiä tarroja, vaan tuommoiset jännät hopeiset "ääriviivakuviot". Kuviot olivat todella teräviä ja ne vaativat aika paksun päällyslakkakerroksen päälleen pysyäkseen kunnolla kynnellä, joten en laittanut tarroja lopulta kuin nimettömiin. Alla näkyy, miten tuo keiju on jo jäänyt siivenkärjestään ja jalastaan kiinni johonkin ja tarra repsottaa. Ärh.


Ihastuin kyllä tuohon Laylan satiiniseen "soft touch" lakkaan. Alla olevassa kuvassa se näkyy minusta hienosti. Minua on jo pidempään häirinnyt, ettei minulla ole ollut näitä soft touch lakkoja kuin yksi, koska missään en ole nähnyt näitä myynnissä kuin tätä yhtä sävyä. Mutta sitten onnistuin bongaamaan saman sarjan punaisen lakan facen kirppikseltä ja nyt minulla on onneksi kaksi Laylan soft touchia. Minusta on aina vähän tylsää omistaa vain yksi lakka tietyltä merkiltä tai tietyllä efektillä.


Vihoviimeisenä esittelen tässä postauksessa lakkauksen, jossa kokeilin myös vähän erikoisempaa juttua kynnelleni, nimittäin samettipulveria. Essence julkaisi joskus trend editionin, jossa oli hauskaa "hattaraa" kynsille ja minä en vain voinut vastustaa niitä söpöjä purkkejä. Pakko oli saada! Ja tässä lakkauksessa pikkurilliä koristaakin "hattarakerros".


Hattaran lisäksi kynsillä on Orlyn Elation Generationia ja liukuväreissä sen lisäksi jokin vaaleanpunainen lakka, jota en millään muista ulkoa, koska siitä ei ole yhtään kuvaa. Liukuvärjätyille kynsille laitoin vielä näyttävät kukkatarrat. Ja vaikka en yleensä kynsitarrosita kamalasti perusta, niin näistä minä tykkään. Nämä pysyvät hyvin! Tilasin näitä erilaisia kukkatarroja muistaakseni aikanaan (jo edesmenneestä) Ihanat kynnet nettikaupasta ja nämä ovat olleet kyllä parhaimman laatuisia kynsitarroja, joita minulla on koskaan ollut. Joissakin tarroissa on valmiiksi trasseja (keskisormi) ja jotkut ovat ihan perus tarroja.


Mitkä näistä kynsistä olivat sun lempparit? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!